Home Deelnemers Bereikbaarheid Langs de Gouwe loop
left_test.jpg
Bereikbaarheid

Adres

De start en finish vindt plaats vanaf het Gouweplein op het nieuwe Winkelcentrum Waddinxveen. Het Winkelcentrum Waddinxveen biedt de inwoners van Waddinxveen een supergezellig winkelcentrum in het hart van het dorp met alles erop en eraan. Tijdens de Langs de Gouweloop zullen een aantal ondernemers speciaal hun winkel openen om de lopers van de Langs de Gouweloop kennis te laten maken van dit nieuwe winkelcentrum.

klik hier voor meer informatie over het Winkelcentrum Waddinxveen

 

Bereikbaarheid

Het Gouweplein is zeer goed bereikbaar met de auto via de A12, N207 en N454. Het winkelcentrum beschikt over 900 overdekte parkeerplaatsen gereserveerd voor het winkelend publiek. De parkeergarage is geopend van 7.00 tot 23.00 uur. Uitrijden kan altijd (24/7)!
U kunt buiten openingstijden van de parkeergarage met uw parkeerkaart de entreedeur aan het Gouweplein openen. 
De eerste twee uur parkeren zijn gratis! Vanaf het derde uur € 1,50 per uur, met een maximaal tarief van een dagkaart van € 7,00. Let op! U kunt alleen met PIN betalen bij de betaalautomaten.

Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Waddinxeen ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Gouweplein. Maar ook met de fiets en te voet is het Gouweplein natuurlijk goed bereikbaar.